UDSMYKNING I
TSCHERNING­HUSET

Udsmykningen i Tscherninghuset afspejler Tschernings DNA, og består af kunst skabt af Georg Tscherning, grønne planter samt fotos af mennesker og entreprenørmaskiner.

Tschernings grundlægger Georg Tscherning var udover at være entreprenør, også en produktiv kunstner. Hans karakteristiske sorte jernskulpturer lavet af skrotmetal fra nedrivnings- og genbrugspladser, samt hans olie- og akvarelmalerier, udgør en stor del af den kunstneriske udsmykning af Tscherninghuset.

Fotografier af Tschernings medarbejdere og byggepladser pryder mange vægge, og er taget af fotograf Claus Peuckert, og viser grundlaget for Tschernings forretningssucces – nemlig vores medarbejdere der hver dag løser store og små opgaver for vores kunder.

I kantinen vises en udstilling af genbrugte og upcyclede materialer, der er anvendt i den cirkulære transformation og udsmykning af Tscherninghuset. Materialevæggen viser bl.a. de brugte røde vingetegl, der sammen med genbrugsmursten, går igen som dekorativ vægbeklædning flere steder i huset.

Igennem hele Tscherninghuset er der anvendt en nøje udvalgt pallette af farver til malede overflader, ligesom planter og unika stentøjskrukker, også er en gennemgående del af husets udsmykning.

Farver I Tscherninghuset

Besøg Tscherninghuset

Vil du besøge Tscherninghuset så kontakt os på nathalie@tscherning.dk eller +45 3178 8325.

Vil du vide mere om Tscherning Gruppen og de entreprenørydelser vi tilbyder, eller have et tilbud så kig på tscherning.dk eller ring på 7020 7050.