Leverandør­er

En række udvalgte leverandører, har bidraget med ansvarlige og bæredygtige produkter til Tscherninghuset. Her på siden ses nogle af dem.

&shufl logo

&SHUFL tilbyder fronter som kan integreres i eksisterende køkkener, kombineres med IKEAs kabinetter eller udgøre en del af en komplet &SHUFL-løsning.

Vi er dedikerede til en ambitiøs grøn strategi, der fokuserer på gennemsigtighed i vores CO2-aftryk, genbrugsmuligheder og genanvendelighed samt forlængelse af levetiden på vores produkter.

Vores dansk producerede Core-kollektion er udviklet i samarbejde med Johansen Skovsted Arkitekter.
Kollektionen er designet med et cirkulært fokus og minimalt klimaaftryk. Den kan repareres, vedligeholdes og kan efter endt levetid omdannes til materiale til nye køkkener.

Produkterne består af 90-100 % genbrugstræ fra danske genbrugsstationer.

andshufl.com

again logo

Hos a:gain udvikler, producerer og leverer vi upcyclede cirkulære bygge- og interiørprodukter. Vi erstatter eksisterende højemitterende produkter produceret af virgine råstoffer, med en portefølje af upcyclede produkter. Vi kombinerer affaldskilder af træ, glas, plastik og tekstil mm. (sekundære råmaterialer) og skaber jobs og investeringer via mere lokale og nyskabende produktionsprocesser som understøttes af en avanceret digital infrastruktur.

a:gains produkter leveres til rigtig pris med respekt for Moder Jord og i skala. De er lette at projektere med og tilbudsgive efter samt er cirkulære og er teknisk og miljømæssigt dokumenteret.

Vores mål er, inden 2030, at have reddet 250.000 tons affalds samt 1.000.000 CO2-e.

again.dk

Fischer Lighting logo

Vi har udviklet en cirkulær forretningsmodel, hvor vi ikke kun genbruger materialet fra eksisterende belysningsarmaturer, men genbruger også armaturer og komponenter fra renoveringer og nedrivninger. At genbruge er bedre for miljøet og normalt enklere og billigere end at købe nyt.

Derfor producerer vi innovative LED løsninger til installation i eksisterende armaturer. Vi tilbyder samtidig al den funktionalitet, kvalitet og energibesparende teknologi, som nye LED armaturer kan tilbyde.

I 2023 forvandlede Fischer Lighting mere end 15.000 kasserede lamper og armaturer til ”nye” smukke og bæredygtige lamper med lang levetid.
Det gjorde, at vi sikrede en besparelse på mere end 352 tons CO₂ og 25,4 millioner liter vand, hvis man i stedet for at genbruge havde valgt at producere nye tilsvarende armaturer.

fischer-lighting.com

Havnens hænder logo

Havnens Hænder er landet første biobaserede byggemarked, og sælger udelukkende materialer, som bidrager til at nedbringe CO2-regnskabet.

Vi ønsker at sætte gang i den grønne omstilling i byggebranchen nu. Det konventionelle byggeri sviner helt unødigt, og der er behov for at se nye veje, hvis vi for alvor skal rykke ved branchens klimaaftryk.

Visionen er at få byggebranchen til at se potentialet i de naturligt intelligente materialer og vigtigheden i at omstille nu. Derfor rådgiver, underviser og formidler Havnens Hænder viden om bæredygtige materialer, løsninger og principper indenfor byggeri.

I Tscherninghuset er der brugt Pudset Hempcrete fra Havnens Hænder, til efterisolering.

havnens-h.dk

Havnens hænder logo

Malte Gormsen Møbelsnedkeri er stolte af at have leveret vinduespartier og indgangsparti til Tscherninghus, skabt af genbrugsmaterialer fra bl.a. Tscherning A/S og egen produktion.

Snedkeriet i Herlev forener dansk håndværk med avanceret teknologi i skræddersyede projekter til restauranter, butikker og private boliger med fokus på kvalitet, funktionalitet og æstetik, i tæt samarbejde med kunder.

Vi stræber for at holde produktionen tæt på, styrke vores arbejde og bevare håndværket i Danmark.
Vores bidrag til Tscherninghus repræsenterer ikke kun genbrug og bæredygtighed, men også dedikation til kvalitet og håndværk.

maltegormsen.dk

Næste Skure logo

Næste Skure tilbyder totalleverance af skure og hegnsløsninger af byggeriets affalds- og restmaterialer.

Designet er baseret på god dansk byggeskik, med lang levetid og lav vedligehold for øje.

Genbrugsmaterialerne sikrer skurløsninger i højeste kvalitet, og knappe ressourcer spares derved til andre formål.

Projekterne tilpasses til de konkrete behov og Næste tager ansvar for hele processen fra myndighedsprojekt til færdig konkurrencedygtig leverance.

Dokumentation for løsningens bæredygtighed og kvalitet leveres gennem FSC og B CORP certificering, LCA/LCC- beregninger, samt DGNB-point i det enkelte projekt.

Næstes løsninger er altid ”mere end bare skure”, og viser at genbrug både kan være smukt, inspirerende og holdbart.

næste.dk

Næste Skure logo

Råt&Godt er en socialansvarlig virksomhed med fokus på genbrugs- og restmaterialer, hvis primære formål er at hjælpe unge med udfordringer ud over ledighed i beskæftigelse.

I samarbejde med de unge i vores STU og beskæftigelsestilbud producerer vi speciallavede møbler og interiør af rest- og genbrugsmaterialer i værkstedet og sy-værkstedet. Materialerne kan også købes rå til dine egne byggeprojekter i vores materialebank. Vi laver indretningsprojekter til erhvervsindretning og indretning hos private, samt giver interiør nyt liv gennem upcycling.

raatoggodt.dk

Se den samlede liste over leverandører af materialer, inventar og ydelser til Tscherninghuset