Plan­tegninger

Med renoveringen af Tscherninghuset er arealet der anvendes til kontor, mødelokaler og kantine, næsten blevet fordoblet, og i alt er 1800 m2 blevet transformeret og indrettet på ny

Den cirkulære transformation af Tscherninghuset, tog udgangspunkt i dels at oversætte Tschernings kerneværdier til arkitektur, men også at arkitekturen og indretningen skal understøtte medarbejdernes og gæsters trivsel samt daglige brug af huset.

Planløsningen understøtter gennem kombinationen af store lyse og indbydende fællesområder, og mindre hyggelige møderum samt loungeområder, et behageligt og rart arbejdsmiljø.

De forskudte etager og valget af genbrugte materialer, samt den gennemgående brug af mange af grønne planter, medvirker til en indretning der understøtter Tschernings vision om at skabe Danmarks bedste arbejdsplads, og være en innovativ og ansvarlig entreprenør.

Stueetage – efter

Stueetage – før

1. sal – efter

1. sal – før

Besøg Tscherninghuset

Vil du besøge Tscherninghuset så kontakt os på nathalie@tscherning.dk eller +45 3178 8325.

Vil du vide mere om Tscherning Gruppen og de entreprenørydelser vi tilbyder, eller have et tilbud så kig på tscherning.dk eller ring på 7020 7050.