Arbejdsmiljø

Tscherninghuset er daglig arbejdsplads for en række medarbejdere, og husets arkitektur er derfor formet ud fra ønsket om at fremme nysgerrighed, arbejdsglæde og trivsel.

Bygningen er et patchwork af oplevelser, samlet til en harmonisk designhelhed med gennemgående neutrale farver og enkle materialer som beton, træ, stål og levende grønne planter.

Farverne: det grønne og træet, er basen der så suppleres med overraskelser, sjove løsninger, anderledes materialer, der popper op rundt omkring i huset. Det bliver aldrig for pænt, og aldrig for lige eller forudsigeligt. Overraskelserne, manglen på stringens og de mange ruter, trapper og nicher, giver personlighed til huset og er virkemidler, der gør kontormiljøet inspirerende, hjemligt og hyggeligt.

Samtidig er de genbrugte materialer og inventar, med til at gøre Tscherninghuset tilgængeligt og inviterende, for både funktionærer og produktionsfolk fra byggepladserne.

Et godt indeklima og -miljø fremmes af grønne planter, samt af den konsekvente brug af akutstikplader samt støjdæmpende materialer og rumnindretninger.

“Jeg har hele tiden villet skabe nogle fede rammer. Altså nogle rum, der er dejlige at være i, eller hvor jeg selv føler mig hjemme. Jeg bruger rigtig mange timer på arbejdet, og jeg har da ikke lyst til at bruge timerne der, hvis det var et sted, jeg ikke følte mig hjemme. Det skal være et sted,
man kan lide at være.”

— Søren Tscherning

Besøg Tscherninghuset

Vil du besøge Tscherninghuset så kontakt os på nathalie@tscherning.dk eller +45 3178 8325.

Vil du vide mere om Tscherning Gruppen og de entreprenørydelser vi tilbyder, eller have et tilbud så kig på tscherning.dk eller ring på 7020 7050.