TSCHERNINGHUSET
FØR OG EFTER

Tschernings hovedkvarter i Hedehusene har gennemgået en cirkulær renovering og transformation. Så mange af husets oprindelige materialer og eksisterende inventar er er blevet genbrugt, helt i overensstemmelse med ønsket om at renovere ansvarligt og cirkulært.

Materialer og inventar der er indkøbt eller fremskaffet til renoveringen, er valgt med omtanke for størst muligt genbrug, cirkularitet og ansvarlighed. Ligesom leverandører er valgt ud fra et princip om at disse, skulle have en tydelig og stærk miljømæssig og social ansvarlighed.

Tscherninghuset fremstår nu som et indbydende og rummeligt hus, og forvandlingen fra det oprindelige hus er tydelig.

Indgang og forplads

Parkeringsarealet er belagt med græsarmering, der sikrer nedsivning af overfladevand. Insekthoteller er bygget af gamle minkbure, og er sat som afgrænsning til æblelunden bagved.

Undendørs front - efter<br />

Efter

Udendørs front - før

Før

Indgangsparti

Indgangspartiet set inde fra. Den tidligere vognport er udskiftet med et vindfang bygget af genbrugte dannebrosvinduer samt affaldstræ fra Tschernings egne nedrivninger.

Indgangsparti - efter

Efter

Indgangsparti - før

Før

Receptionsområde

Receptionsområdet fremstår efter renoveringen lyst og indbydende. Stål, glas og trappeparti er bevaret fra den oprindelige bygning, dog er mødelokale blevet flyttet over på den anden side af trappen, og genbrugte mursten er indsat i vægpartiet.

Billedet viser Tscherninghuset kerne: Et moderne, åbent indretningskoncept i et bygningsrum med højt til loftet og store vinduer, der giver masser af naturligt lys. Midtpunktet i rummet er en stor indendørs koi-karpedam, som kan krydses via store, flade sten. Til højre for dammen er der en trappe lavet af træ, der fører op til en anden etage med gelændere. Der er grønne planter rundt omkring i rummet, der tilfører et naturligt og friskt element til det industrielle design. Der er også synlige bjælker og kanaler, der komplementerer den industrielle fornemmelse. Til venstre i billedet er en terrassedør, der fører ind til et område med et skrivebord og en kontorstol, og hele rummet synes at være en kreativ blanding af arbejdsområde og rekreativt område.

Efter

Receptionsområdet - før

Før

Loungeområde

Lounge-område placeret på førstesalen med udgang til tagterrasse. Før var dette et mødelokale.

Gæste-lounge

Efter

Gæstelounge - før

Før

Fra kantine til mødelokale

Den tidligere kantine, nu omlagt til mødelokale ‘Asgård’.

Nyt mødelokale i den tidligere kantine

Efter

Tidligere kantine

Før

Kontorer

De eksisterende kontorfaciliteter er renoveret med samme farver og materialer som i den øvrige del af Tscherninghuset.

Kontor i stueetagen - efter

Efter

Kontor i stueetagen - før

Før

Kantine

Kantinen der før var en uopvarmet lagerhal.

Kantine - efter

Efter

Kantinen der før var en uopvarmet lagerhal

Før

Mødelokaler

‘Svævende’ mødelokaler bygget i genbrugstræ og leveret af Næste Skure; set fra kantinen i den transformerede lagerhal.

Svævende mødelokaler - efter

Efter

Mødelokaler - før

Før

Indskudte etager og rytterlys

Mødelokalet ‘Thor’ bygget af brændt genbrugstræ, og med soldæk på toppen. Tidligere blev den del af lagerhallen anvendt til opbevaring.

Mødelokalet Thor - efter

Efter

Lagerhal, hvor mødelokalet Thor er nu

Før

Bygningens bagside

De bagvedliggende parkeringsarealer, samt et udendørs atrium etableret i forbindelse med udgang fra kantinen. Atrium er er afskærmet af en halvmur bygget af genbrugsmursten, samt en plantevæg der etaleres på genbrugt armeringsnet og stål.

Bagvedliggende parkeringsarealer - efter

Efter

Bagvedliggende parkeringsarealer - før

Før

Besøg Tscherninghuset

Vil du besøge Tscherninghuset så kontakt os på nathalie@tscherning.dk eller +45 3178 8325.

Vil du vide mere om Tscherning Gruppen og de entreprenørydelser vi tilbyder, eller have et tilbud så kig på tscherning.dk eller ring på 7020 7050.