Arkitektur

3XN GXN forvandler Tschernings visioner til virkelighed med genbrugmaterialer

Arkitektfirmaet 3XN GXN har omsat Tschernings kerneværdier – og især SørenTschernings idéer og visioner til en fysisk og 1:1 oplevelse, som ses allerede ved indgangen til Tscherninghuset, der består af et vindfang – eller et wunderkammer af cirkularitet – bygget af genbrugte dannebrogsvinduer, og med en udstilling af materialer fra virksomhedens
nedrivninger.

Mere end et kontor: Arkitektur som et levende showroom for genbrug

Arkitekturen skal ud over at være en arbejdsplads også være et showroom, der viser, at materialer fra nedrivningspladser er ressourcer, der kan genbruges.

På denne måde forstærkes fortællingen om, at nedrivning ikke handler om bortskaffelse af affald, men om forvaltning af værdifulde materialer.

Et showroom for genbrug
Tscherninghusets oplevelsesrute

En tur igennem Tscherninghuset byder på en rute af oplevelser og overraskelser

Det arkitektoniske hovedgreb ser bygningen som en oplevelsesrute, hvor man bevæger sig gennem forskellige zoner, med hver deres identitet, karakter og atmosfære. Idéen er at give brugeren forskelligartede oplevelser, skabe nysgerrighed, invitere til at gå på opdagelse og byde på overraskelse.

Besøg Tscherninghuset

Vil du besøge Tscherninghuset så kontakt os på nathalie@tscherning.dk eller +45 3178 8325.

Vil du vide mere om Tscherning Gruppen og de entreprenørydelser vi tilbyder, eller have et tilbud så kig på tscherning.dk eller ring på 7020 7050.