BOGEN OM TSCHERNING­HUSET

Fortællingen om tilblivelsen af Tscherninghuset, findes også som tekst og billeder i bogformat. Bogen viser byggeprocessen samt det færdige resultat.

Som en del af formidlingen om Tscherninghuset, er der udarbejdet en trykt bog med tekst og fotos af det færdige hus. Bogens billeder er taget af fotograf Claus Peuckert, mens grafisk design er lavet af Lotte Kvist.

Bogen er produceret efter de højest mulige miljøstandarder. Den er Cradle to Cradle certificeret, hvilket er garanti for at papir og trykfarver er produceret uden kemikalier og tungmetaller registreret på Banned List of Chemicals. Bogen er desuden Svanemærket, det officielle miljømærke i hele Norden. Bogen er produceret CO2 neutralt, idet fabrikken udelukkende bruger lokal vindenergi dokumenteret via oprindelsescertifikater. Træet til papiret kommer fra bæredygtigt FSC-skovbrug i Europa.

Bogen kan rekvireres ved besøg i Tscherninghuset, eller ses her.

Besøg Tscherninghuset

Vil du besøge Tscherninghuset så kontakt os på nathalie@tscherning.dk eller +45 3178 8325.

Vil du vide mere om Tscherning Gruppen og de entreprenørydelser vi tilbyder, eller have et tilbud så kig på tscherning.dk eller ring på 7020 7050.